შემადგენლობა:
მომზადება:
ძროხის ან ღორის ხორცს რამდენიმე დიდ და თხელ ნაჭრად დავჭრით. დავბეგვავთ და მარილს დავაყრით. ამ ნაჭრებს ერთმანეთზე დავაწყობთ ისე, რომ კარგად გადაიხვეს. ყველა მწვანილს წვრილად დავჭრით და დალაგებულ ხორცს დავაყრით. შემდეგ ხორცს გადავახვევთ. ძაფს შემოვახვევთ და შევკრავთ. კუთხეებიც ხორცითვე უნდა დავახუროთ. შეიძლება რამდენიმე რულეტი გამოგივიდეთ ან ერთი დიდი. ღრმა ქვაბში ჩავდებთ და წყლით დავფარავთ. ცოტა ცხიმიც უნდა ჩავუდოთ. მალევე ადუღდება და გადავაბრუნებთ. წყალი რომ დასრება და ორივე მხარეს დაიბრაწება, ამოვიღებთ. მრგვალ დაფაზე დავდებთ და ძეხვივით დავჭრით.
ბოსტნეულის კატლეტი ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი