შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ფილე შეწვით ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. გადმოიღეთ ქათმის ფილე და იმავე
ტაფაზე მოათავსეთ სოკო, დაუმატეთ ღვინო, ნაღები, ბულიონი, კარგად აურიეთ. შემდეგ
დაუმატეთ მდოგვის და ნივრის ფხვნილი, მარილი, პილპილი და მოათავსეთ ქათმის ფილე.
გააჩერეთ 3 წთ. ბოლოს დაუმატეთ პომიდორი ჩერი და წვრილად დაჭრილი ქინძი. გააჩერეთ
2-3 წთ და გადმოდგით.
შემწვარი საქონლის ენა |