ჩიჟი-ბიჟი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქოლის ხორცი სასურველია, რომ სულ მჭლე არ იყოს და ქონიც ჰქონდეს. თავის ქონთან ერტდ ხორცსაკეპ მანქანაში  გავატაროთ. ღრმა ტფაში ჩავყაროთ, ოდნავ წყალი დავასხათ და დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ. ხახვიც ხორცსაკეპ მანქანასი გავატაროთ. ხორცი ნახევრად რომ მოიშუშება,ხახვს დავამატებთ. ცოა ცივი წყალიც უნდა ჩავამატოთ, რომ არ ჩაიშალოს. ამასობაში მწვანილებს ძალიან წვრიალდ დავჭრით და ორ ნაწილად გავყოფთ. კვერცხებს გავთქვეფთ და ხორცს  ზევიდან გადავასხამთ. მწვანილების მეორე ნაწილსაც ჩაყრით და თავზე დავახურავთ. კვერცხი რომ მოიშუშება, კერძი უკვე მზად არის. სუფრაზე ცხელ -ცხელს მივიტანთ.

 

ჩიჟი-ბიჟი

4 (80%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ისპანახი ყველით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი