შემადგენლობა:
მომზადება:
ყაბაყი უნდა გათალოთ და ისე დაჭრათ, როგორც ბადრიჯანი. პირველ რიგში კი ხახვი უნდა მოთუშოთ. გამზადებული უნდა გქონდეთ დაჭრილი სტაფილო, კარტოფილი და ბულგარული წიწაკა. ეს ყველაფერი პატარა ოთკუთხედ ნაჭრებად უნდა დაჭრათ. მწვანილი კი წვრილად დაჭერით. შემდეგ ამ ყველაფერს ნელ-ნელა შევურევთ ქვაბში მოთავსებულ ხახვს. ზევიდან მწვანილებს მოაყრით. ყაბაყს ბოლოს ჩაყრით, რადგან ის მალე იხარშება.
ხორცის და სოკოს რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი