ბაბკა ( ტკბილი მაკარონი)

შემადგენლობა:

მომზადება:

მაკარონს მოვხარშავთ და გავაციებთ. გამოსაცხობ ტაფაზე მაკარონს გავშლით. შაქარს მოვაყრით. ცალკე კვერცხებს ავთქვეფთ და ამ მასას მაკარონს ზემოდან გადავასხამთ. აირღუმელში შევდგამთ და გამოვაცხობთ. გამოღების შემდეგ კი თანაბარ ნაჭრებად დავჭრით.

ბაბკა ( ტკბილი მაკარონი)

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონი ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი