კექსი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფორთოხალი უნდა მოხარშოთ. რომ გაცივდება, გაწურეთ დ ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ. ასევე გაატარეთ მოხალული ნიგოზი. ცალკე გათქვიფეთ 6 კვერცხის გული, შაქარი, კარაქი, საფანელი, მაწონი და 1 .კ სოდა. შემდეგ შეურიეთ გატარებული ფორთოხალი და ნიგოზი. ცალკე ათქვიფეთ 6 კვერცხის ცილა და  ბოლოს ძირითად მასაში აურიეთ. ეს მასა ღრმა ფორმაში ჩაასხით, რომელსაც ძირში კარაქი ექნება წასმული და ნელ ცეცხლზე გამოაცხვეთ.

კექსი

2.5 (50%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი კრეკერებით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი