შემადგენლობა:
მომზადება:
2 კვერცხისა და 2.5 ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4ს.კ კაკაო, 50 გრ გამდნარი კარაქი, 2ჭიქა თბილი რძე და 4ჭიქა ფქვილი. მოვამზადოთ ცომი და შევდოთ მაცივარში 40 წუთი. შემდეგ გამოვიღოთ, დავუმატოთ 2 ჩ,კ სოდა-გახსნილი ძმარში,ვანილი,კარგად ავურიოთ და შევდოთ ღუმელში
საშუალო ტემპერატურაზე გამოსაცხობად.
კრემისთვის 1 ჭიქა რძეში ავურიოთ 2ს.კ ფქვილი, 1.5 ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 3ს.კ კაკაო.დავდგათ ნელ ცეცხლზე და მივიყვანოთ ადუღებამდე. 300 გრ კარაქი კარგად დავზილოთ და თანდათან შევათქვიფოთ მიღებული გაციებული მასა.
ტორტი გავჭრათ შუაზე,დავამატოთ,წავუსვათ კრემი, დავაფაროთ მეორე ნახევარი,წავუსვათ კრემი და ზემოდან მოვაყაროთ დაფხვნილი შოკოლადი.
ჩიზქეიქი |
მაგარია ეს რეცეპტი:D
ramden gradusze unda gamocxves biskviti?
200 გრადუსზე