შემადგენლობა:
მომზადება:
საქონლის ენა მოხარშეთ, გაასუფთავეთ და პატარა ნაჭრებად დაჭერით. სოკო გარეცხეთ, დაჭერით და დაყარეთ გახურებულ ტაფაზე. როცა თავისი წვენი დააშრება, დაასხით ზეთი, რამდენჯერმე ამოურიეთ და გაუსინჯეთ გემო. თუ სოკო მზადაა, გადმოდგით ცეცხლიდან და გააგრილეთ. ცალკე გახეხეთ ბოლოკი, შეურიეთ სოკოსა და ენას, შეანელეთ მარილით, წიწაკით და მოასხით მაიონეზი.
მაკარონის სალათი ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი