შემადგენლობა:
მომზადება:
ხახვი დაჭერით წვრილად და მოათავსეთ ზეთიან ტაფაზე, ურიეთ სანამ არ შეყავისფერდება, შემდეგ
დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი სოკო,არაჟანი,ყველი და ურიეთ სანამ ერთიან მასას არ მიიღებთ.
მიღებული მასა გადმოიღეთ ცალკე. აიღეთ ცალკე ჯამი მოათავსეთ კვერცხი, მარილი,პილპილი და
კარგად ათქვიფეთ და შეწვით კარაქიან ტაფაზე. ომლეტი გადმოიღეთ თეფშზე, მოათავსეთ ზედ
სოკოიანი მასა და გადაახვიეთ.
ბადრიჯანი პომიდვრით |