ტარტალეტკები ჯემით

შემადგენლობა:

მომზადება:

2 კვერცხის გული გავთქვფიოთ მიქსერით ნახევარ ჩაის ჭიქა შაქრის  ფხვნილთან ერთად. თანდათან შევათქვფიოთ 250 გრ დარბილებული კარაქი, 2ს.კ არაჟანი, სოდა ძმარი, ვანილი, დავაყაროთ 2-2.5 ჩ,ჭ ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი.

ავიღოთ ალუმინის სპეციალური ფორმები, წავუსვათ რაიმე ცხიმი, ჩავდოთ ცომის პატარა გუნდები და ხელით გავაბრტყელოთ ისე, რომ ცომი ჩავიდეს ფორმების ღარებში( ცომის ფორმა არ უნდა გავავსოთ, რადგან იგი ცხობაში იმატებს). როცა გამოცხვება. შევაგრილოთ, ამოვიღოთ ნამცხვრები, გავაციოთ და მოვათავსოთ სათითაოდ სასურველი ჯემი.

ტარტალეტკები ჯემით

3.5 (70%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

წვრილი ვაშლის მურაბა