კრემი ლიმონის ცედრით

მომზადება:

1/2 ლიტრ თბილ ანადუღარ რძეში, გახსენით 1/2 ჭიქა პურის ფქვილი, შუშეთ 15 წთ ნელ ცეცხლზე, თან

ურიეთ. გააცივეთ.

ათქვიფეთ 2 ც კვერცხის გული 1/2 ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად,

ცალკე ათქვიფეთ 2 ც კვერცხის გარსი

გათეთრებამდე, ორთავე შეურიეთ  კრემს და შუშეთ 5წთ.

ათქვიფეთ მიქსერით 150 გრ კარაქი, შეურიეთ კარგად გაციებულ კრემს. დაუმატეთ 1 ც ლიმონის

კანი,მიქსერით კარგად ათქვიფეთ კრემი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ლიმონის ღვეზელი