შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიო მთელი ღამით დაალბეთ წყალში, დილით დაასხით საქონლის ბულიონი და მოხარშეთ. თუ ბულიონი დაშრა, შეგიძლიათ დაუმატეოთ მდუღარე წყალი.
4 თავი ხახვი მოშუშეთ ცხიმში, დაუმატეთ ტომატ-პასტა და შემდეგ ჩაუშვით ლობიოში. ლობიო შეანელეთ მარილით, წიწაკით ერთხელ წამოადუღეთ და გადმოდგით ცცხლიდან, სუფრასთან კი მიიტანეთ ალყა-ალყა დაჭრილ ხახვსა და მწვანილთან ერთად.
ხარჩო ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი