მარმარილოს ნამცხვარი

შემადგენლობა:

 

მომზადება: 

  1.  გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე. კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მირებამდე. დაუამტეთ 2 მწიკვი მარილი, შაქრიანი  ვანილი, ლიმონის ცედრა და კვერცხი. ურიეთ, სანამ შაქარი არ გახსნება.
  2. დაუმატეთ ფქვილი, სახამებელი და ცომის საფხვიერებელი. 4ს.კ რძე გადაინახეთ, დანარჩენი  კი რომთან ერთად დაუმატეთ ცომს.
  3. ცომი გაყავით ორად. ერთ ნახევარს შეურიეთ დარჩენილი რძე და კაკაო.
  4. ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა. ცომის ორივე ნახევარი მონაცვლეობით ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 1 სთ.როდესაც ნამცხვარი გაგრილდება. ფორმა ლანგარზე გადმოაბრუნეთ. ნამცხვარს მოაყარეთ შაქარის პუდრა.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ლიმონის მინანქარი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი