შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 160 გრადუსამდე. დატეხეთ შოკოლადი და 2 ს.კ ნაღებთან ერთად ორთქლზე გაადნეთ, თან ურიეთ.კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე და შეურიეთ დაფქული ნუში. კარაქი, შაქარი, კვერცის გული და შოკოლადიანი მასა ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე და შეურიეთ ცილას.ჩაასხით ცომი ცხიმწასმულ ფორმაში და აცხვეთ 40 წთ. გააგრილეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
რევანდის ნამცხვარი |