სამარხვო ნამცხვარი

მომზადება:

1 ც მარგარინს დავუმატოთ 5 ჩ.ჭ ფქვილი, 1ჩ.ჭ შაქარი, ავკეპოთ დანით კარგად, დავუამტოთ 1 ჩ.ჭ წყალი, ვანილი, ცოტა მარილი და სოდა ძმრით. მოვზილოთ კარგად და დავამუშაოთ. ცომი არ უდნა მიგვეკრას ხელზე. გავყოთ ორ ნაწილად. პირველი ფენა დავაფინოთ ფქვილმოყრილ ჟარონაზე და დავახეხოთ 6ც  ვაშლი, და 5კოვზი შაქარი. დავაფინოთ მეორე ფენა და გამოვაცხოთ ნელ ტემპერატურაზე.

 

 

სამარხვო ნამცხვარი

3.6 (72.67%) 30 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სახელი კესო ებალიძე says:

    ძალიან გემრიელია

  2. სახელი კესო ებალიძე says:

    gemrielia

დატოვეთ კომენტარი