შემადგენლობა:
მომზადება:
ოსპი საშუალო ზომის ქვაბში ჩაყარეთ და დაასხით ცივი წყალი. ადუღეთ, დაუწიეთ ცეცხლს, დააყენეთ დაბალ ტემპერატურაზე და ხარშეთ 15-20 წუთს, ვიდრე მომზადდება. გადაწურეთ წყალი და გადადგით ცეცხლიდან.
ქათმის ხორცს მოასხით 2ს.კ ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ ლიმონის ცედრა და საშუალო ცეცხლზე შემოდგით 5 წუთით. გადააბრუნეთ ყველა მხარეს, რომ კარგად შეიბრაწოს. შემდეგ ცეცხლიდან გადმოდგით და შეინახეთ რბილად.
დაასხით დარჩენილი ზეთი დიდ ტაფაზე. დააყარეთ ოსპი და თავშავა, დაასხით ლიმონის წვენი და 3 წუთით დააყოვნეთ ცეცხლზე. მიირთვით ქათმის ხორცი ცხელი ოსპით.
გრილზე შემწვარი ღორის ხორცი |