შემადგენლობა:
მომზადება:
ჭარხალი კარგად გავრეცხოთ, მოვხარშოთ ან შევწვათ, გავაცალოთ კანი და წვრილად დავჭრათ ან მსხვილ სახეხზე
გავხეხოთ. ნიგოზი, მარილი, ქინძი და ნიორი ერტდ დავნაყოთ ან ხორცსაკეპ მანქანაში გავატაროთ. დავამატოთ
წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მარილი, გავხსნათ ღვინის ან ვაშლის ძმარში და მიღებული მასალა შევურიოთ
გამზადებულ ჭარხალს. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, ზემოდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი
ოხრახუში.
სალათი ლობიოთი |