შემადგენლობა:
მომზადება:
ოდნავ მოხალული ფქვილისა და რძის ცხელ ფაფაში ჩავაფშვნათ 6 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი და ჩავასხათ 2ცალი უმი კვერცხის გული. ყველაფერი კარგად ავსრისოთ, შევურიოთ ძალზე წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მოვაყაროთ მარილი და დანაყილი შავი პილპილი გემოვნების მიხედვით. მთელი მასა დავყოთ და დავამრგვალოთ კაკლისოდენა ბურთულებად, შევწვათ და ლანგარზე დავაწყოთ.
ღორის ხორცი ფორთოხლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი