შემადგენლობა:
მომზადება:
დიდი ზომის ქათამი გავჭრათ და შიგნეულობა ამოვაცალოთ. ბრინჯი ნახევრად მოვხარშოთ, მერე კი მასში დაჭრილი ჩირი და ქიშმიში ავურიოთ. ეს მასა ქათამის მუცელში მოვათავსოთ და გავკეროთ. როცა ეს შიგნეული ორთქლში იხარშება, ხორცს განსაკუთრებულ არომატს აძლევს. გარშემო კომშები უნდა დავულაგოთ, რომლებიც თავის წვენს გამოუშვებენ. ბოლოს ეს წვენი ზემოდან უნდა გადავასხათ და სუფრასთან ისე მივიტანოთ.
შემწვარი ყვავილოვანი კომბოსტო |