შემადგენლობა:
კრემი :
მომზადება:
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ, დავუმატოთ გამდნარი კარაქი და შაქარი. შემდეგ შევურიოთ სოდა, ძმარი, ვანილი და კარგად ვურიოთ. ფქვილი შევაზილოთ და დავაგუნდაოთ. ცომი სპეციალურ ფორმებში გადავანაწილოთ და აირღუმელში შევდგათ. საშუალო ცეცხლზე უნდა გამოცხვეს. როცა უკვე გამოცხვება და გაცივდება, კრემს წავუსვამთ. კრემი კი უნდა იყოს მოხარშული, ისეთივე, როგორც ნაპოლეონისთვის ანუ ჯერ მოვხარშავთ კრმეს, მერე კი მარგარინს დავამატებთ.
ვენური ალუბლის ღვეზელი |