სპაგეტი ხორცით

შემადგენლობა:

ინგრედიენტები:

მომზადება:
ვერმიშელი მოხარშეთ საჭირო რაოდენობის მარილწყალში, გადაწურეთ წყალი და შეურიეთ კარაქი. ღვიძლი დაჭერით მსხვილად და შეწვით ზეთში. სოუსისთვის ფქვილი მოხალეთ, გააგრილეთ და გახსენით ბულიონში, დაუმატეთ მარილი, პილპილის მარცვალი და ადუღეთ 5-7 წთ, შეურიეთ ტომატ-პასტა და მოშუშეთ 3 წთ. მოხარშული ვერმიშელი მოათავსეთ ტაფაზე, ზემოდან გაანაწილეთ ღვიძლი, მოასხით გამდნარი კარაქი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა, შედგით ღუმელში 220 გრადუსზე 15 წუთი. სუფრასთან მიიტანეთ პამიდვრის სოუსთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

სპაგეტი ჰუმუსით