მცირე ინგრედიენტი და გემრიელი ღვეზელი მზადაა!
შემადგენლობა:
ცომისთვის:
მომზადება:
წვრილად დაჭრილ ხორცს მოვაყაროთ გაჭყლეტილი მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. მოვზილოთ
ცომი ფქვილის, წყლის და საფუვრისგან. ცომი გავყოთ 2 ნაწილად. გავაბრტყელოთ ცომი ქურის ტაფის ფორმაზე,
დავაყაროთ მიღებული ფარში, ზემოდან დავადოთ მეორე ფენა, შემოვუკეცოთ გვერდები, შუაში ჩავჭრათ, რომ
არ ამოიბეროს და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად 20-25 წუთი.
მაკარონის სალათი ქათმით |