შემადგენლობა:
მომზადება:
მოვამზადოთ 4 კვერცხის გოგლიმოგლი, გავურიოთ შიგ ლიმონის ქერქი, იმავე ლიმონის და აგრეთვე ფორთოხლის წვენი, კარტოფილის ფქვილი და რომელიმე თეთრი ღვინო. ავურიოთ ყველაფერი ეს კარგად და შევდგათ ნელ ცეცხლზე და თან ვურიოთ, სანამ არ გასქელდება. შემდეგ გადმოვიღოთ ცეცხლიდან და გავაციოთ. მიღებული კრემი შეიძლება გამოვიყენოთ ტორტებისა და ნამცხვრების გასაფორმებლად.
შოკოლადის მუსი ბეილისით |