შემადგენლობა:
მომზადება:
გოგრას მოვაშოროთ ქერქი და დავჭყლიტოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
დავუმატოთ ჩაი, ზეთი და კარგად ავურიოთ. მასას დავუმატოთ ლიმონის წვენში გახსნილი სოდა, ფქვილი და დარიჩინი.
ბლინბი სადილის კოვზით მოვათავსოთ ტაფაზე გაცხელებულ ზეთში.
შევწვათ საშულო დაბალ ტემპერატურაზე ორივე მხრიდან.
სასურველია გამოვიყენოთ ტეფლონის ან კერამიკის ზედაპირიანი ტაფა, რომელიც შეწვისას არ იკრავს.
სანამ ცალ მხარეს შეიწვება, ტაფას სახურავი დავახუროთ, ხოლო როდესაც ბლინებს გადავატრიალებთ,
სახურავი მოვხადოთ და ისე განვაგრძოთ მომზადება.
მზა დესერტს შაქრის პუდრი მოვაყაროთ და სუფრაზე მივიტანოთ.
ორცხობილები თხილით და ნუშით |