შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ გოგლიმოგლი, დაუმატეთ კარაქი. არაჟანი და მაწონი შეურიეთ, ჩაყარეთ სოდა,
გააჩერეთ ცოტა ხანს და ჩაამატეთ გოგლიმოგლს, ნელ-ნელა დაამატეთ ფქვილი, ურიეთ ხის კოვზით.
დაამატეთ ვანილი და დაჭრილი ატამი.
ლიმონის კანი გახეხეთ და ცომს შეურიეთ. გააჩერეთ 10-15 წუთი.
ჩაასხით ცხიმწასმულ ფორმაში და გამაოცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 40ც წუთი.
2 ინგრედიენტი |