ვერმიშელი ღვიძლით

ვერმიშელი ღვიძლით

მოამზადეთ ვერმიშელი ჩვენი ახალი რეცეპტის მიხედვით!

ინგრედიენტები:

ვერმიშელი – 200 გ.

კარაქი – 50 გ.

საქონლის ღვიძლი – 320 გ.

ზეთი – 3 ს.კ.

ფქვილი – 3 ს.კ.

ხორცის ბულიონი – 3 ს.კ.

ტომატ-პასტა – 3 ს.კ.

დაფხვნილი ორცხობილა – 2 ს.კ.

პილპილის მარცვალი – 1 ც.

მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
ვერმიშელი მოხარშეთ საჭირო რაოდენობის მარილწყალში, გადაწურეთ წყალი და შეურიეთ კარაქი. ღვიძლი დაჭერით მსხვილად და შეწვით ზეთში. სოუსისთვის ფქვილი მოხალეთ, გააგრილეთ და გახსენით ბულიონში, დაუმატეთ მარილი, პილპილის მარცვალი და ადუღეთ 5-7 წთ, შეურიეთ ტომატ-პასტა და მოშუშეთ 3 წთ. მოხარშული ვერმიშელი მოათავსეთ ტაფაზე, ზემოდან გაანაწილეთ ღვიძლი, მოასხით გამდნარი კარაქი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა, შედგით ღუმელში 220 გრადუსზე 15 წუთი. სუფრასთან მიიტანეთ პამიდვრის სოუსთან ერთად.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი გუფთები ბრინჯით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი