ვერმიშელი ღვიძლით

ვერმიშელი ღვიძლით

მოამზადეთ ვერმიშელი ჩვენი ახალი რეცეპტის მიხედვით!

ინგრედიენტები:

ვერმიშელი – 200 გ.

კარაქი – 50 გ.

საქონლის ღვიძლი – 320 გ.

ზეთი – 3 ს.კ.

ფქვილი – 3 ს.კ.

ხორცის ბულიონი – 3 ს.კ.

ტომატ-პასტა – 3 ს.კ.

დაფხვნილი ორცხობილა – 2 ს.კ.

პილპილის მარცვალი – 1 ც.

მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
ვერმიშელი მოხარშეთ საჭირო რაოდენობის მარილწყალში, გადაწურეთ წყალი და შეურიეთ კარაქი. ღვიძლი დაჭერით მსხვილად და შეწვით ზეთში. სოუსისთვის ფქვილი მოხალეთ, გააგრილეთ და გახსენით ბულიონში, დაუმატეთ მარილი, პილპილის მარცვალი და ადუღეთ 5-7 წთ, შეურიეთ ტომატ-პასტა და მოშუშეთ 3 წთ. მოხარშული ვერმიშელი მოათავსეთ ტაფაზე, ზემოდან გაანაწილეთ ღვიძლი, მოასხით გამდნარი კარაქი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა, შედგით ღუმელში 220 გრადუსზე 15 წუთი. სუფრასთან მიიტანეთ პამიდვრის სოუსთან ერთად.

 

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი