ხორცის ბურთულები ყაბაყით

შემადგენლობა: 

მომზადება:

ხახვი და ნიორი დაჭერით, შეურიეთ ქათმის ფარშს, დაუმატეთ გახეხილი ყველი, პილპილი და მარილი. მიღებული მასისგან გააკეთეთ გუფთები, ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით ზეთში. ყაბაყი დაჭერით რგოლებად და შეწვით ზეთში, შეურიეთ ტომატ-პასტა და შუშეთ კიდევ 3 წთ. გუფთებს დაუმატეთ შემწვარი ყაბაყი, ბულიონი და კარგად მოშუშეთ. მორთეთ მწვანილით.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კლასიკური ლაზანიე