შემადგენლობა:
მომზადება:
გათლილი გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში, ჩავყაროთ შიგ ვაშლის პატარა ნაჭრები, ერთხელ წამოვადუღოთ და ჩავუმატოთ თაფლნარევი ბურღული. კარგად ავურიოთ და კიდევ 5 წუთს ვადუღოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავალესოთ ერთი კვერცხის გულის ნახევარი და თეთრად ათქვეფილი ერთი კვერცხის ცილა. ფრთხილად ვურიოთ, გადავიტანოთ ცხიმწასმულ ფორმაში შევდგათ საკმაოდ ცხელ ღუმელში და გამოვაცხოთ.
მარციპანის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი