საოცრად გემრიელი მუსის რეცეპტი !
შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ ნაღები, შეინახეთ მაცივარში. დაბალ ცეცხლზე დაადნეთ შოკოლადი. ამასობაში კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ იქამდე, სანამ ფუმფულა თეთრი ქაფი არ გამოვა. ნესკაფე შეურიეთ გამდნარ შოკოლადს. სწრაფად ურიეთ, რადგან მალე გასქელდება მასა. სწრაფად შეურიეთ ათქვეფილი კვერცხი და ათქვეფილი ნაღები დაუმატეთ. შემდეგ კი მიღებული მასა გადაიტანეთ სასურველ ჭურჭელში და 2 საათი გააციეთ.
ტირამისუ |