შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფაზე დავასხათ ზეთი, დავაყაროთ დაჭრილი ნიორი და გავაჩეროთ ერთი წუთი, კარგად ვურიოთ. შემდეგ დავამატოთ ისპანახის ფოთლები, გავაჩეროთ 1 წუთით,სანამ ჩაიშუშება. მანამდე კვერცხი, რძე,გახეხილი პარმეზანი, მარილი და პილპილი კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ დავამატოთ გახეხილი ყველი. ისპანახს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და კარგად ავურიოთ. შემდეგ კვერცხის მასა მოვასხათ ისპანახს. დავაცადოთ 5 წუთი. გადმოვიღოთ მოვაყაროთ ყველი და შევდოთ ღუმელში 5 წუთი.
ხორცი ფრანგულად |