შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ფილეს საშუალო ნაჭრებად ვჭრით, მარილსა და შავ პილპილში ვავლებთ და დიდ ტაფაზე ვწვავთ. ამავდროულად, გასუფთავებულ სოკოს პატარა ტაფაზე ვწვავთ. როცა უკვე შევატყობთ, რომ ხორცს შევწვამდე ცოტაღა აკლია, სოკოსაც ამ ტაფაში გადავყრით. წვრილად დაჭრილ ბულგარულ წიწაკასაც ჩავაყრით და ლიმონს ჩავაწურავთ. ბრინჯს მანამდე მოვხარშავთ, გავაციებთ და მერე უკვე მასაში ვურევთ. ცოტა ხანი ნელ ცეცხლზე ავაცეროთ, სანამ ბრინჯი არ გაცხელდება. ბოლოს გემოვნებისამებრ ნიორს ვურევთ და კერძი უკვე მზადაა.
ქათმის და სოკოს ღვეზელი |