ჟოლოს ტორტი

შემადგენლობა:

 

 

 

 

 

 

 

მომზადება:

1.      ჟოლო გაარჩიეთ და გარეცხეთ. ნაღები ლიმონჟავასთან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე, თანდათან დაუმატეთ ხაჭოსებრი ყველი და შაქრის პუდრა.

2.      ბისკვიტის 1 ფირფიტა ჩადეთ ფორმაში და ზემოდნა 200 გ ჟოლო გაანაწილეთ. გადასუვით კრემი.

3.      დადეთ მეორე ფირფიტა .ტორტი შედგით მაცივარში მინიმუმ 3 სთ. ტორტი მორთეთ დარჩენილი ჟოლოთი და მოაყარეთ შაქრისპ პუდრა.

 

 

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბელგიური ტორტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი