შემადგენლობა:
მომზადება:
მომზადება:
ინგრედიენტები მოათავსეთ ჯამში და კარგად ათქვიფეთ. თუნუქის ფირფიტაზე დააფინეთ კარაქწასმული პერგამენტის ქაღალდი, გადმოიღეთ ცომი და თანაბრად გაშალეთ ქაღალდზე, გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 5-7 წუთის განმავლობაში.
ცხელ რულეტს წაუსვით შოკოლადის კრემი, ცხელ-ცხელი გადაახვიეთ და თან ააცალეთ პერგამენტის ქაღალდი. ცივ რულეტს მოაყარეთ შაქრის პუდრა ან გახეხილი შოკოლადი.
ბელგიური ტორტი |