შემადგენლობა:
მომზადება:
ღორის ხორცი გაჭერით სიგრძეზე და კარგად დაბეგვეთ. დანაყეთ ნიორი, შეურიეთ სანელებლები, ბულიონის კუბი, ლიმონის წვენი და 3 ს.კ ზეთი. კარგად აურიეთ და დაუამტეთ დაჭრილი მწვანილი.ხორცს წასუვით მწვანილიანი მსა, გადააახვიეთ და შეკარით ძაფით. რულეტი მოათავსეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და შედგით ღუმელში 200 გრადსუზე 1 სთ. დროდადრო მოასხით თავისივე წვენი.სუფრასთან მიტანის წინ დაჭერით და მოათავსეთ ლანგარზე. მიირთვით ცოცხალ ბოსტნეულთან ერთად.
მოხრაკული ქათამი ნიგვზით |