ხორცის რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

ღორის ხორცი გაჭერით სიგრძეზე და კარგად დაბეგვეთ. დანაყეთ ნიორი, შეურიეთ სანელებლები, ბულიონის კუბი, ლიმონის წვენი და 3 ს.კ ზეთი. კარგად აურიეთ და დაუამტეთ დაჭრილი მწვანილი.ხორცს წასუვით მწვანილიანი მსა, გადააახვიეთ და შეკარით ძაფით. რულეტი მოათავსეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და შედგით ღუმელში 200 გრადსუზე 1 სთ. დროდადრო მოასხით თავისივე წვენი.სუფრასთან მიტანის  წინ დაჭერით და მოათავსეთ ლანგარზე. მიირთვით ცოცხალ ბოსტნეულთან ერთად.

ხორცის რულეტი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მოხრაკული ქათამი ნიგვზით