შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე. ფორმას წაუსივთ ცხიმი. კვერცხის გული და ცილა გაალცაკევეთ. ცოლა და 1 მწიკვი მარილი ათქვიფეთ გამაგრებამდე. კვერცხის გული და შქარი ათქფვეთ კრეიმისებრი მასისი მიღებამდე. დაუამტეთ ლიმონის ცედრა, შაქრიანი ვანილი და დარიჩინი.ათქვეფილი ცილა და დაფქული ნუში ფრთხილად შეურიეთ კვერცხისგულიან მასას.ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 30 წთ. სუფრასთან მიტანის წინ სქლად მოაყარეთ შაქარის პუდრა.
გოგრის პუდინგი |