შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამში მოათავსეთ ზეთი, კვერცხი, შაქარი, ფორთოხლის წვენი და კარგად ათქვიფეთ. შემდეგ
დაუმატეთ ფქვილი ,სიმინდის ფქვილი, გამაფხვიერებელი, მარილი და ფორტოხლის ცედრა,
კარგად აურიეთ, სანამ ერთგვაროვანი მასა არ გახდება მიღებული მასა მოათავსეთ ცხიმიან
მრგვალ ფორმაში, შედეთ ღუმელში 375 გრადუსზე 20 წთ. როცა გამოცხვება მოაყარეთ შაქრის
პუდრა.
ვაშლატამას ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი