შემადგენლობა:
მომზადება:
ორცხობილა დაალბეთ წყალში. ბულგარული წიწაკა და მწვანე ხახვი დაჭერით სიგრძეზე. ფუნთუშა გაწურეთ, გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში და შეურიეთ ხორცის ფარშს. დაუმატეთ კვერცხი, მარილი და პილპილი. მიღებული მასა გაყავით 4 ნაწილად. ერთი ნაწილი გააბრტყელეთ ფირფიტაზე, ზემოდან ფენა-ფენა დააწყვეთ ყვითელი ბულგარული წიწაკა, ხორციანი მასა, მწვანე ხახვი, ხორციანი მასა, წითელი ბულგარული წიწაკა და ისევ ხორციანი მასა. მიეცით რულეტის ფორმა.კარტოფილი, პომიდორი და ხახვი დაჭერით ოთხად.ხახვი და კარტოფილი დააწყვეთ ფირფიტაზე რულეტის ირგვლივ და შეწვით 200 გრადუსზე. 30 წუთის შემდეგ რულეტს მოასხით ბულიონი და ნაღები, მოაწყვეთ პომიდორი და შუშეთ კიდევ 30 წთ.
ხორცის და სოკოს რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი