ვაშლის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ღმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გაასწორეთ.მარციპანი თხელ ნაჭრებად დაჭერით და ცომზე თანაბრად გაანაწილეთ. გათალეთ ვაშლები, ამოაჭერით გული, დაჭერით თხელ ნაჭრებად და მოაწყვეთ ნამცხვარზე. აცხვეთ 50 წთ.

ვაშლის ნამცხვარი

5 (100%) 3 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი