ღორის ხორცის რულეტი
შემადგენლობა:
- 850 გ ღორის მჭლე ხორცი
- 250 გ ჰოლანდიური ყველი
- 250 გ ცხვრის შემოლილი ხორცი
- პილპილი
- მარილი
მომზადაბა:
- ღორის ხორცი კარგად დაბეგვეთ. მოაყარეთპილპილი და მარილი.
- ყველი დაჭერით თხლად და თნაბრად გააანაწილეთ ღორის ხორცზე. ზემოდან მოათვსეთ ცხვრის შებოლილი ხორცის თხელი ნაჭღები. გადაახვიეთ რულეტისებურად. შეკარით ძაფით და შედგით ღუმელში 1-1,5 სთ.
- რულეტი დაჭერით და მოათვსეთ ლანგარზე. მიირთვით დაკონსერვებულ ბოსტნეულთან და ცხარე საწებელთან ერთად.
Mომეწონა