თევზი პომიდვრით

მომზადება:

1 კგ გასუფთავებული და გარეცხილი თევზი დაჭერით. მოაყარეთ მარილი, გააჩერეთ 1 სთ.

თევზი ჩადეთ ალუმინის ქვბაში, ზედ დააწყვეთ შავი პილპილის მარცვლები, 4 ც დაფნის ფოთოლი,

დაასხით 100 გრ ზეთი, 500 გრ პამიოდრის წვენი. დაუმატეთ წიწაკა, მარილი გემოვნბით. შედგით

ღუმელში 1 სთ-ით.

თევზი პომიდვრით

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვინოში მოშუშული თევზი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი