სულ მცირე ინგრედიენტი და გემრიელი ნამცხვარი მზადაა..!
შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი და შაქარი კარგად ათქვიფეთ ერთად, შემდეგ დაუმატეთ ფქვილი და გამაფხვირებელი და
განაგრძეთ თქვეფა. მოამზადთ პატარა ზომის საცხობი ფირფიტა, წაუსვით კარაქი, დაასხით
მიღებული მასის ნახევარი, შემდეგ მოაყარეთ ალუბალი და ისევ დარჩენილი მასა. შედეთ ღუმელში
350 გრადუსზე 45 -55 წთ.
ატმის ნამცხვარი მარტივად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი