ნაყინი

მომზადება:

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი კარგად ავთქვიფოთ. დავასხათ 400  გრ არაჟანი და კვლავ

ავთქვიფოთ მიქსერით. დავამატოთ 1 ქილა შესქელებული რძე, გახსნილი 1 ლიტრ ადუღებულ, გაგრილებულ

წყალში ან 1 ლიტრ რძეში, ვანილი, ცოტა ლიმონის ცედრა და შევდგათ საყინულეში

ნაყინი

4.2 (84.17%) 24 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჟოლოს ნამცხვარი





ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. mari says:

    ar sheidzleba nagebis magivrad rdze ro vuqnat??

  2. Tatia says:

    ამ რეცეპტით რამდენი გამოდის ნაყინი?

დატოვეთ კომენტარი