შემადგენლობა:
მომზადება:
ღვეზელსი ცომს მოვაყაროთ ფქვილი და გავაბრტყელოთ. დავაზომოთ საცხობ ფირფიტას და ზედმეტი ცომები მოვაჭრათ. შევდოთ ცოტა ხნით მაცივარში. ცალკე ჯამში ჩავყაროთ კარგად გარეცხილი მოცვი, დავაყაროთ შაქარი, ლიმონის ცედრა, მიხაკ-დარიჩინი, მარილი და კარგად ავურიოთ. დავაყაროთ ცომს, შემდეგ წვრილად დაჭრილი ცომები დავადოტ ზევიდან, როგორც ფოტოზეა ნაჩვენები. შემდეგ ცარიელ ადგიალს ჩავადოთ კარაქი, მოვაყაროთ შაქარი და 15 წუთით შევდოტ მაცივარში, შემდეგ აერღუემლში და გამოვაცხოთ.
კაკაოს მინანქარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი