შემადგენლობა:
მომზადება:
კომბოსტოს მწნილი შეათბეთ ზეთთან ერთად, დაუმატეთ ტომატ- პასტა, ბულიონის ნაწილი და შუშეთ 30-40 წთ.მდუღარე ბულიონში ჩაყარეთ გარჩეული და გარეცხილი ბურღული.ადუღებისთანავე დაუმატეთ მოშუშული კომბოსტო, ცალკე მოშუშული ხახვი და სტაფილო და ეს ყველაფერი კარგად მოხარშეთ.გამზადებულ წვნიანს შეგიძლიათ დაუმატოთ მარილთან ერთად დანაყილი ნიორი. სუფრასთAნ მიტანის წინ წვნიანში ჩადეთ არაჟანი და მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.
თევზის წვნიანი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი