ატმის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. ატამი გათალეთ, შუაზე გაჭერით და გამოაცალეთ კურკა.
  2. ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გადაასწორეთ.
  3. პუდინგის კრემი რძესთან ერთად ათქვიფეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით. კრემი წაუსვით ცომს და ზემოდან ატმის ნაჭრები მოაწყვეთ. აცხვეთ ღუმელში 200 გრადუსზე 55 წთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი