ცომი კვერცხით

ასეთი ცომი კარგია პელმენებისთვის და მოხარშული კვერებისათვის.

მომზადება:

გავცრათ ფქვილი, შუა ადგილას ჩავაღრმავოთ და შიგ ჩავასხათ ათქვეფილი კვერცხის გული, ზეთი და ნელთბილი წყალი. კარგად ავურიოთ კოვზით, ვზილოთ ხელით მანამ, სანამ ცომი არ გახდება ელასტიკური. .500  გრ ფქვილზე საჭიროა 2 კვერცხის გული, 1კოვზი ზეთი და 1ჩ.ჭ ნელთბილი წყალი.

ცომი კვერცხით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფენოვანი ცომი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი