შემადგენლობა:
მომზადება:
ფორმას წაუსვით ცხიმი. პიცის ცომი თხლად გააბრტყელეთ და ჩადეთ ფორმაში. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე.შეურიეთ ერთმანეთს კეტჩუპი, 2ს.კ ზეითუნის ზეთი და წაუსვით ცომს. სულგუნი დაჭერით თხელ ნაჭრებად, ჰოლანდიური ყველი- კუბიკებად, მლაშე ყველი და გახეხეთ.ცომზე გაანაწილეთ სულგუნი და ჰოლანდიური ყველი. მოასხით დარჩენილი ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ პილპილი და ბოლოს მლაშე ყველი.აცხვეთ 20 წთ. გამოიღეთ, დაჭერით და მორთეთ რეჰანის ფოთლებით.
გურული ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი