ქლიავის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

კარაქი,შაქარი, შაქრიანი ვანილი, 1 მწიკვი მარილი და კვერცხი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ფქვილი, სახამებელი, ცომის საფხვიერებელი  და კარგად მოურიეთ.გარეცხეთ ქლიავი, გაჭერით შუაზე და გამოაცალეთ კურკა. ქლიავის ნახევრები კიდევ გაჭერით და ცომში ფრთხილად შეურიეთ. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდდე. დორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა.ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 55-60 წთ. ცხობის დროს  დააფარეთ ალუმინის ფოლგა.ჯერ კიდევ თბილ ნამცხვარს მოაყარეთ დარიჩინიანი შაქარი. ამ ნამცხვარს ძალიან უხდება ათქვეფილი ნაღები.

ქლიავის ნამცხვარი

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ზარმაცების ნამცხვარი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი