ძალიან კარგი რეცეპტი..!
შემადგენლობა:
მომზადება:
საფუარი ჩავყაროთ 150 მლ თბილ წყალში და დავტოვოთ 10-15 წუთი. გაცრილ ფქვილს დავუამტოთ საფუარი, 1 კვერცხი, 30 გრ კარაქი, ამრილი და მოვზილოთ ერთგვაროვანი და ელასტიური ცომი. დანარჩენი კარაქი გავყოთ 3 ნაწილად. ცომი გავაბრტყელოთ, ზემოდან წავუსვათ კარაის ერთი ნაწილი, დავკეცოთ, კვლავ წავუსვათ ჯკარაქი და 30 წუთით შევდოთ მაცივარში. გამოვიღოთ მაცივრიდან, დავაფაროთ პირსაქმენდი და გავაჩეროთ 10 წუთით, შემდეგ გავაბრტყელოთ, დავჭრათ სამკუთხედებად, შიგ მურაბა ან ჯემი ჩავდოთ. გამოვაცხოთ 15-20 წუთის განმავლობაში 220 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ აერღუმელში.
პური ყველით და ნივრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი