ლოქო ტომატის სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება: 

თევზის გასუფთავებულ ნაჭრებს მოაყარეთ პილპილი და მარილი, დაასხით ზეთის ნაწილი და შეწვით ღუმელში. დროდადრო დაუმატეთ ზეთი. ნუში და ქიშმიში მოხალეთ ცოტაოდენი ზეთში. დაჭერით პომიდორი, მოთუშეთ დარბილებამდე, გაატარეთ საცერში და ადუღეთ შესქელებამდე. თევზი გადმოიღეთ ლანგარზე, ზემოდან მოაყარეთ მოხალული ნუში და ქიშმიში და მოასხით პომიდვრის სოუსი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ორაგულის კულებიაკა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი